Undervisning

Du må starte til undervisning på køreskolen 3 mdr. før du fylder 17 år.

Inden du går op til teori- og køreprøve, skal du have gennemgået et undervisningsforløb, der er beskrevet i undervisningsplanen for kategori B (bil) eller kategori BE (trailer) hos en godkendt kørelærer.

Undervisning

Din køreuddannelse består af en teoretisk og en praktisk del, (Samordnet Teori og Praktisk kørsel) som ifølge undervisnings-planen skal integreres, således at du efterhånden som du lærer tingene i teori, efterfølgende kommer ud og prøver det i skolebilen.

Den teoreriske del foregår i vores teorilokaler på Saltværksvej 195. Her underviser vi med moderne teknologi og undervisningsmaterialer der opdateres løbende, i takt med at nye reglementer og bestemmelser introduceres.

Pr. 1/10 2006 er det obligatorisk med trafikrelateret førstehjælp.

Teori

Holdstart for nye hold kan ses under punktet 'tilmelding' i menuen, her kan du også tilmelde dig holdene, hvis du ønsker at tage kørekort hos Amager Køreskole.

Bil

Der er 3 teorihold i gang på køreskolen, mellem disse 3 hold er der ca. 4 ugers mellemrum. Det vil sige, hvis du f.eks. starter på et tirsdags hold så skal dette hold følges til slut. På Amager Køreskole går du til teori 9 gange. Teoritimerne ligger normalt imellem kl. 17.00 - 20.00 på hverdage. Der er i undervisnings forløbet indlagt teoriprøver med billeder efter reglerne.

Ring til Stig for nærmere information omkring hvilke dage der er teori.​

Praktisk

Den praktiske undervisning påbegyndes på et lukket område, kaldet manøvrebane. Undervisningen her går ud på at blive fortrolig med betjeningen af bilen, herunder kobling, bremser og gear.

Kurset varer 4 lektioner a´ 45 min.

Kørsel på vej starter uden de store forhindringer, og vil efterhånden forsættes med kørsel i by, på motorvej og motortrafikvej, samt kørsel i mørke.

Kørelektioner aftaler vi sammen, således at vi tager så meget hensyn til din skole/job, som muligt.

Kørsel på køreteknisk anlæg

Når du har opnået tilstrækkelig rutine, skal du på køreteknisk kursus, hvor du skal lære at reagere hurtigt og korrekt i kritiske situationer.


Kurset omfatter en teoretisk gennemgang af de kræfter der påvirker bilen under kørsel, samt en praktisk del med katastrofeopbremsninger og undvigemanøvrer på tør og våd vej. Kurset varer i 5 lektioner a´45 min. (4½ time med pauser og teori).

Den sidste del af din køreuddannelse omhandler "afpudsning" af såvel teori og praksis, hvorefter vi er klar til de endelige prøver.
Teoriprøven skal være bestået før man kan bestille tid til en køreprøve.

Afbud

  • Til Manøvrebane senest 6 dage før
  • Til Kørelektioner senest dagen før inden 12.00
  • Til Køreteknik senest 8 dage før
  • Til Førstehjælpskursus 8 dage før

Afbud meldes til kørelæreren.

Teori og køreprøver

Skal aflyses senest 6 hverdage før prøven til kørelæreren.

Ved for sent afbud skal der betales for lektionerne, og eventuelt nyt prøvegebyr!​

Få mere information

Du er velkommen til at kontakte Amager Køreskole for yderligere information om hold, holdstart, priser, lovkrav samt anden relevant information, når du skal tage kørekort.

Udfyld formularen, og vi vil besvare din e-mail hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

AMAGER KØRESKOLE V/STIG MUNKHOLM

Saltværksvej 195, 2770 Kastrup

Teorilokaler på Saltværksvej 195.


CVR: 20153342

Kontakt​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 4 anmeldelser fra Facebook

AMAGER KØRESKOLE V/STIG MUNKHOLM
Saltværksvej 195, 2770 Kastrup